HAPPY place


I made this LO for Kitti's room as a walldecoration.The title "Happy place" refers to her room and her favourite place in the garden,the trampoline, where the picture was made. For the watercolored flower embellishments you can see a little tutorial bellow. 

Kitti fejébe vette, hogy a szobáját fel kellene kicsit díszíteni, mert nem elég hangulatos. Az első gondolatom természetesen az volt, hogy a rajzaival dekoráljuk a falakat, ám scrapbookos révén nem bírtam ellenállni annak, hogy én is készítsek neki valamit. Így készült el ez az oldal, amiben egyszerre szerettem volna valami vidámat, színeset és személyre szólót készíteni neki. A címe: Happy place egyszerre utal a szobájára és a kedvenc kerti helyére,a kerti trambulinra, amelyben a képek is készültek.


 For creating the flowers I just make some circles with Gelato, thad add a few water with brush. Don't remove the line totally. To cut out  the forms you can use scissors or Silhouette PixScan.

A virágok elkészítéséhez először Gelatoval megrajzoltam a virágok kontúrját, majd ecsettel és egy kevés vízzel összemostam őket úgy, hogy a vonalak ezért ne tűnjenek el. Ezután kézzel vagy Sihouette PixScant használva lehet kivágni őket.


I entered my LO for JOT Magazine february moodboard challenge.
I'm so proud of this LO was featured by Scrapbook.com in the Layouts we love / February blogpost.

4 comments:

  1. szerintem szuper lett. olyan vidám, tavaszi hangulata van. biztos örült neki Kitti is! :)

    ReplyDelete
  2. Wow, love it and especially the letters for the word Happy.

    ReplyDelete
  3. Ooooh! I love those flowers! Nice work - thanks so much for joining in on the challenge for Jot :-)

    ReplyDelete
  4. Gorgeous layout Bea... the beautiful flowers and title alphas... I adore it.
    Thanks so much for taking the challenge at Jot this month.
    Mardi x

    ReplyDelete