Gift tip for Valentine / Ajándék ötlet Bálint napra


It's almost Valentine day, time to think about a little suprise for the most important peopoles of our life... and what could be better gift for them than some cute photos and sweet chocolates. 
 Let's make a 2 in 1 minialbum, you can find a step by step tutorial bellow.

Mindjárt itt van Bálint nap, a szeretet napja, amikor még egy okunk van arra,hogy meglepjük szeretteinket valami apró figyelmességgel... és mi is lehetne szebb ajándék egy pár kedves fotónál, és édes csokoládénál. Lépésről - lépésre leírás a folytatásban.

You need only some scrapbook papers, photos, and chocolates of course. For this minialbum I used  Crate Paper Hello Love collection.
Az album elkészítéséhez ezekre lesz szükséged: kétoldalas scrapbook papírok, pauszpapír, flitterek, kétoldalas ragasztó.  
A papírokból vágjunk ki a képen látható papírdarabokat, és hajlítsuk meg a szaggatott vonalak mentén. Művészkéssel vagy Sizzix sablonnal vágjunk ki egyforma szív alakokat a megjelölt helyeken. Két 6x6 cm-es pauszpapír darab közé szórjunk pár flittert, és kétoldalas ragasztóval ragasszuk körbe, majd ugyanezzel a módszerrel ragasszuk a két mintás papír közé. Az utolsó oldalon csináljunk egy kis bemetszést,ezen tudjuk áthúzni a szalagot,amelyet ragasszunk az album utolsó oldaláhzt, majd erre rögzítsük a kivágott kis zsebet.2 comments: