Tenyérnyi emlékek videó sorozat 1. - kártya album (Retro Balaton)Az idei évben a vászonképek mellett a minialbumok lettek a nagy kedvenceim.

Elhatároztam, hogy belekezdek egy videó sorozatba a minialbumok elkészítéséről színes, könnyed formában, rengeteg saját készítésű díszítőelemmel, papírral. Nem oktatóvideónak készülnek, inkább az  albumkészítés örömét, a scrapbook sokoldalúságát, szépségét szeretném megmutatni Nektek saját emlékeinken keresztül.

Természetesen feltűnnek majd az elmaradhatatlanul körülöttünk matató kis kezek is, hiszen mindig szívesen részt vesznek ők is a kreatívkodásban, és együtt még jobb, mint egyedül :)

A legegyszerűbb formáknál kezdem, vagyis az egykarikás, zsinórós, és leporello album, de később jönnek még praktikák :)
 A technika ördöge még közbeszólt párszor, de idővel mindent sikerül megoldanom, kérlek nézzétek el a kezdeti rutintalanságot, lesz ez még jobb is...Szóval...

100% free...
 100% handmade...
 100% shiny....

ENJOY :)


Egykarikás album: egy nyitható albumkarikára felfűzünk úgynevezett "tag"-ket, kártyákat, ezekre kerülnek a díszítések, fényképek. Előnye, hogy gyors, egyszerű, és bővíthető mindenféle aprósággal, ami segít hangulatossá tenni az albumunkat.


Az album elkészítésében Posta Juli szülinapos albuma is inspirált.

1 comment: