A sárga, a szürke, és egy sármos mosoly :)Régóta szeretnék vászonképet készíteni a gyermekeimről. Azt szerettem volna, ha mindegyik különböző stílusban készül, hiszen ők is olyan különbözőek :)

Nagyon megörültem, amikor láttam, hogy a Scrapfellow áprilisi KIT-jében az egyik színkombináció a szürke- sárga, mivel régóta nagy kedvencem nekem is, és remekül lehet fiús oldalakra is használni.

Az első képem Balázsról készült. Balázs hihetetlenül jó természetű, simulékony, kedves, az a típus, akinél a pohár mindig "félig tele" van! Jól kijön mindenkivel, és valahogy már nyolc évesen is túl lát a saját kis világán, és próbál segíteni mindenikek, akinek tud.

A képemen érezhető is ez a túláradó szeretet, mindent rá szerettem volna tenni, ami illet oda egy kicsit is J Az alapot gesso-val kentem át, arra jöttek a chipboard betűk, és pár apróság, amit szintén lekentem fehérre. A KIT esős sternciljével és struktúrpasztával díszítettem a felső sarkot. Ezután jöttek a pacák, és az odaillő papírkák, kiegészítők.

Már csak meg kell találni méltó helyét a lakásban :)


1 comment:

  1. Ó de gyönyörű lett ez a vászonkép Bea!!!!! :)

    ReplyDelete